lauantai 1. toukokuuta 2010

aikuinen nainen mä ooon

Moikka! Eilen siis saavuin sieltä Saksan/Itävallan reissusta, ja voin sen verran sanoa että oli paras reissu ikinä! Seura oli ihan mahtavaa ja välillä oli vähän liiankin hauskoja juttuja... En suosittele ikinä laulamaan Münchenin metrossa Aikuista Naista ja puhumaan joistain pojista varsin kovaan ääneen, jos he vaikka sattuvat olemaan suomalaisia... Taidettiin kerran lähteä väärään suuntaan metrollakin. No mutta kaiken kaikkiaan, ihan mahtavaa oli:-)

Huomenna tulee varmaan parempi postaus, kunhan saan noita kuvia muilta! Nyt ajattelin esitellä ostossaaliin, joka oli kyllä mitättömän pieni. En löytänyt ensinnäkään mitään kivaa mekkoa tai hametta, jota pääasiassa mun piti metsästää.

H&M


Vans


H&M


H&M


Pinkit Vans, mustat jostain ??
(ostin muuten kahet Vanssin lasit, mut toiset on vissiin jääny matkalle... ja niitten mukana äitin Bollén kotelo)


Vans. Jos joku ei osaa päätellä, rakastan kaikkea millä on vähääkin tekemistä Vanssin kanssa.


Vihdoin ja viimein: Daisy by Marc Jacobs


A Skylit Driven Adelphia, Owl Cityn Ocean Eyes, Green Dayn Dookie ja 30 Seconds To Marsin A Beautiful Lie. (en tiedä miks oon jättänyt Green Dayltä ja 30stm noi molemmat välistä)

Mutta huomenna sitten kunnon kuvapostaus, heippa!

2 kommenttia:

  1. ihanat noi kenkulit! ja kaikki muutki jutskat! :D

    VastaaPoista
  2. En suosittele ikinä laulamaan Münchenin metrossa Aikuista Naista ja puhumaan joistain pojista varsin kovaan ääneen, jos he vaikka sattuvat olemaan suomalaisia...

    Ihan totta :--D

    VastaaPoista