lauantai 19. kesäkuuta 2010

Provääns




Tää laukku on ihana

Nyt tulee todella pitkä Provinssi-tarina. En pakota ketään lukemaan tätä.

Mutta tosiaan, pääsin töistä puol kahelta ja kahdelta oli lähtö. Mun valmistautuminen oli huippunopea, eikä pakosta onnistunut, mutta mitäs siinä. Tasalta lähdettiin hakee Hema ja Tomia, ja suuntana Seinäjoki.
Ne heitti mut sitte keskustaan, koska ne meni leirintään ja mä en jaksanut hengailla siellä alueella sitten yksin. Kävin kaupoissa jossa oli liikaa houkutuksia. Rahaa oli, mutta ei mitään mihin laittaisin ne ostokset. Ostin kyllä ton sormuksen, hihih.

No sitten menin matkahuollolle, ja sieltä festaribussiin, joka vei siis suoraan siihen pääportille. Siellä Mira, Annika ja Hema odotti meikää, ja sieltä lähettiin sitte Itäportille, koska pääportin jono oli ihan järjettömän pitkä. Sitten alko sataan ihan kaatamalla. Juostiin johonki kerrostaloon odottelemaan, että sade loppuis. Siinä seuraamme liittyi Maari ja sade oli kerinnyt loppumaan, ni jatkettiin kävelyä. Portille päästiin, turvatarkastuksesta läpi ja sisälle. Ensin mentiin kattoon Paloma Faithia, joka oli ihan ok! Fiilisteltiin sitä varmaan jotai puol tuntia ja sitten piti juosta jo Mewiin. Mew oli yhtä ihana kun arvata saattaa. Huh huh.
Ja sitten mentiin hengaileen sinne X-Stagelle päin taas, Eläkeläiset..................  No, hienoja tanssiliikkeitä ainakin oli. Sitten noi muut suunnisti pihalle alueelta ennen Pendulumia, minä ja ihana isosiskoni mentiin päälavan eteen, odottana siis 30 Seconds To Marsia. Lauri Tähkä veti siinä ensin ja, ehkä ei puhuta siitä. Siinä jotain 3 tuntia seistiin, samassa paikassa.

No sitten tuli 30 Seconds To Mars. Oli ihan mahtava, sanonpa vaan!!! Ihan hullua oli. Meinasin kyllä kuolla siihen 2 riviin, hirvee paine. Ja no Jared.... oli se ihana. Ja sitten ku se vähän tuli alas sieltä lavalta. Metrin päässä. Ja sitten Kings & Queensin aikana sinne lavalle pääsi jotain 30 tyyppiä, joka oli tosi siistiä!

Mutta siis en muista enempää, mulle aina käy niin että en keikoista muista jälkeenpäin yhtään mitään? Hmph.

1 kommentti:

  1. En pakota ketään lukemaan tätä mutta luinpas kumminki koska tottakai haluun lukee pitkän selityksen jostain jossa en ite ollu! :'--) Oot ihan hassu, oot vissii vielki iha fiilareis ainaki kirjotuksesta päätellen ! :--D

    VastaaPoista