keskiviikko 4. elokuuta 2010

Deutschland, I love you


Tosiaan, ne Saksan kuvat... Oon siis yrittänyt ladata näitä siis monta kertaa tänne, toukokuusta asti mutta Blogger ei oo ikinä löytänyt näitä muokattuja versiota. Nyt tein vähän taikoja ja nyt ne sitten tulee. Varoitus: niitä on paljon. 
 Ku katoin näitä kuvia niin tuli kyllä sellanen olo että haluun takasin! Oli ehkä parhain reissu ikinä! Jos selitän nyt vähän siitä reissusta:

Lähdettiin siis meidän saksan ryhmän kanssa Saksaan ja Itävaltaan (tarkemmin Müncheniin Ja Innsbruckiin) huhtikuun lopulla. Oli ihan järkyttävä jännitys sen koko edellisen viikon (lento lähti sunnuntaina), koska siloinhan se tulivuori oli päättänyt alkaa purkautumaan. Onneksi päästiin lähtemään!
Meillä oli siis siellä kaksi opettajaa valvomassa, mutta saatiin varsin vapaasti liikkua! Vapaa-ajalla saatiin esim lähteä keskustaan tai juna-asemalle, ja illoin saatiin olla Frühlingfesteillä, jotka järjestettiin silloin. Tutustuttiin myös mukaviin italialaisiin! Ja kyllä me siellä perusturisteltiin, oltiin esim elokuvastudiolla ja kierrettiin turistibussilla yhtenä päivänä! Käytiin myös matkalla Innsbruckiin Neuschwansteinin linnassa, joka siis on ollut inspiraationa Disneyn sille logolinnalle! Ja Alpit on ehkä hienoin näky ikinä. Innsbruck on siis ihan Alppien keskellä, sellasessa laaksossa! Käytiin siis siellä Alpeilla ja Swarowskin Kristallweltenissä. Mutta nyt, kuvien pariin!















2 kommenttia:

  1. apua hennu tos kaheksannes kuvas alahalta :--D ♥

    ja oikeesti aina ko kattoo näit ni sit tulee kauhee ikävä kaikkee sieltä :--(

    VastaaPoista
  2. hehheh siellähän on paljon minua >))))
    ja hennu on pelottavan näkönen tos kuvas minkä laura mainitti : DDD

    vois kyllä lähtiä takaasi, samalla porukalla mut jätetään rv kotiin. <3

    VastaaPoista