sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

excited



countdown: 6 days. kelatkaa oikeesti kuinka vähän!! tässä on nyt ollut paljon kaikkee kivaa ja muuta häslinkiä! sain mun lentoliput postissa, viisumihaastattelu oli perjantaina (jota jännitin ihan SAIRAASTI mutta se haastattelija oli ihan sairaan mukava!), oli myös läksiäisbileet ja eilenki piti vielä käydä viimesen kerran kasinolla. on tää vähän haikeetaki kyllä, otin tänään esim. kaikki julisteet pois mun huoneesta ja tyhjäsin vähän kaappeja. keskiviikkona on vielä sukuluisläksiäiset, johon meiän tuttu, joka asuu chicagos, toi pari pussillista chocolate chip cookies- taikinaa, josta tulee ihan sairaan hyviä keksejä, jee! ja sanonko vielä että nykiin on luvattu tollasta +28 siks ajaks ku ollaan siellä, ja terre hautessa on sellanen reippaasti yli kolmekymmentä... :-D

4 kommenttia:

  1. :D:D:Dd 3 kertaa sairaan/sairaasti hehaho muuten meinaaks postailla sit sieltä? 8)

    VastaaPoista
  2. apua EI SAA ALSKEA :D:D.d.d.d meinaan kyllä!!! saatte elää kateellisina tai sitte itken vaa et yhyy

    VastaaPoista
  3. apuaaaaa kohta sä jo lähdet, toivottavasti postailet sit sieltäki aina välillä! voin kertoo et olin just kesäkuun alus nykis jollon siel oli +35 ja se oli tuskaa mut se on ihan mahtava mesta!

    VastaaPoista
  4. niinpäää!!!!!!! jännittäääää:3 kyllä mulla on suunnitelmissa postailla sieltäkin! :-) joo hyi voin kuvitella kuinka kuuma toi oli, mutta silti ihanaa päästä sinne vihdoin!

    VastaaPoista