keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

kivaa elämää

mun on pakko nyt tehdä pari postausta tällee yksikseen peräkkäin, koska haluun. nyt siis osassa viime perjantai ja ruisrock 2011. tulee romaani, varautukaa.






elikkäs oltiin perjantaina ruississa. oltais oltu lauantaiki mutta mira ei saanu lomaa ni piti tyytyä sitte vaan toho. mutta oli niin mahtava päivä ettei muua voinu toivoa!
eli no lähettiin joskus ysin pintaan kotoa ajeleen turkua kohti. oltiin siellä sitte hyvin kahentoista aikoihin, ja sitte mentiin syömään ymsyms. tästä sitte lähettiin taksilla alueelle, koska ei oikeesti haluttu alkaa sotkemaan turun julkisenliikenteen kanssa josta ei oo mitään hajua. oltiin siis portilla yhen aikaan, eikä siellä paljon ketään vielä ollu. leiriydyttiin sitten sinne meidän pikkuserkkujen kans, jota me ei ees tiedetty että ne on tulossa sinne! onko hassua että me aina tavataan paramoren keikoilla, hmm? siis portit aukes sitte neljältä. me oltiin siis ekoja jotka pääsi koko portista läpi, ja oli niin siisti fiilis!! juostiin sinne toiselle puolelle aluetta ihan täysiä. oli siellä jo ehkä neljä ihmistä, siis niitä työntekijöitä jotka pääsee aiemmin sinne, mutta herranjumala kun saatiin siistit paikat, ei oltu haluttu ees unelmoida tollasista! kolmas kuva kertoo. siinä sitten kuunneltiin carpark north, joka oli mun mielestä yllättävän hyvä! sitten tuli cmx, joka ei osannut kyllä kiinnostaa yhtään, eikä niitäkää varmaa hirveesti kiinnostanu ku kolme neljä ekaa riviä oli siellä just paramorea tullu kattoon... meikä tais siinä pelata matopeliä, tuli varmaan niille hyvä mieli:-D
mutta sitten tuli se paramore. ei herranjumala. se oli niin mahtavaa ku ne tuli sinne lavalle ja aah. kyllähän se välillä vähä sattu olla siinä edessä, mutta ei se niin paljo haitannu ettei voinu riehua (esimerkkinä hienoja kuvia yleisöstä jossa mut näkyy niin selvästi... hyi). ja ne vaan on niin sairaan hyviä livenä! ja se settilista oli ihan täydellinen. en tiiä mitä tästä muuta pitäis kertoa!!!! oli niin hienoa.
tän jälkeen mentiin sitte paitakojulle päin, paramoren kaikki jutut oli menny jo ni ei sitte ostettu mitään. ostettiin  vähä kiinalaista ja fiilisteltiin hurtsia.
sitten mentiin takasin rantalavalle jossa alko the national. the national on niin mahtava, ja se sopi just sitte siihen loppuillan tunnelmaan.
lähettiin sitten nationalin setin jälkeen käveleen sinne ruissilinkalle, joka vei meidät meidän parkkihallin viereen. lähettiin ajamaan kotiin ja oltiin sitte puol viideltä kotona.

mutta kaiken kaikkiaan oli niin onnistunut päivä.

2 kommenttia:

  1. mäkin olin ruisssiiiiiiis! oli mahtavaa ja paramore oli aika jees jälleen :-) mun blogissaki on iha ok kuvia keikasta, käy tsekkaa http://ellas-little-world.blogspot.com/ !!

    VastaaPoista