lauantai 22. syyskuuta 2012

I must be in California

Kalifornia-reissu, day 3. Venice Beach, Santa Monica ja Santa Barbara!

Tää oli ehkä sään puolesta tyhmin päivä. Oltiin rannalloilla vaeltelees eikä paistanu aurinko yhtään, höh! Mutta paikat oli silti yli siistejä, tykkäsin ainakin näistä palmupuista vissiin. Venice Beach on myös kuuluisa urheiluranta, eli kaikenlaista näkyi, joogasta ihan juoksenteluun. Täällä vietettiin ehkä jotain tunti aamulla, otettiin ryhmäkuvia ja saatiin käydä kaupoissa. Harmi että kaupat aukesi vasta yhdeltätoista ja oltiin tuolla vaan jostai puol kymmenestä puol yhteentoista!
 Ihana Tuuli<3>

Seuraavaksi mentiin sitten Santa Monicaan. Täällä saatiin valita että halutaanko mennä shoppailemaan vai tolle laiturille eli missä kaikkia huvipuistolaitteita oli. Minä ja monet muut mentiin laiturille koska tiedettiin että kuitenkin saadaan shoppailla ihan kiitettävästi reissun aikana ja mieluummin koen tän paikan! Santa Monica oli selvästi "hienostuneempi" kun Venice Beach ja enemmän turisteja myös.
Siellä oli mies jolla oli varmaan 4 papukaijaa ja se anto ihmisten pidellä niitä! Oli ylisiistiä, toi lintu ainakin vaan puristi kädestä ihan semi kovaa ja se myös puri jotain sormeen:D Onneksi mulla käyttäytyi kiltisti! 

 Näytän kärsivältä. Hm.
Siistein puu ikinä!
Jee!

Santa Monican jälkeen lähettiin syömään ja busseilemaan kauemmas Losista. Mentiin Malibuun ja yritin kuvata niitä hienoja taloja bussista mutta en onnistunut! Ei siis pysähdytty siellä koska ei siellä voi mitään bussia kuitenkaa mihinkää pysäköidä. Eli seuraava pysäkki oli Santa Barbara!


Reka, tuuli ja Unkarin lippu.
 Santa Barbara oli ihan älyttömän ihana!! Oltiin eka tuolla laiturilla taas ja otettiin vain kuvia, turisteja kumminki oltiin. Mutta rannasta lähti bussi keskustaan joka makso 25 senttiä! Toi kaupunki oli niin siisti, tosi idyllinen. Kaikki oli aivan haltioissaan meidän porukasta, haluisin oikeesti muuttaa tänne! San Franciscon jälkeen lempparikaupunki. Ja täällä päästiin myös ekaa kertaa kauppoihin: Urban Outfitters, Vans, Volcom, American Apparel yms. oli kaikki ihan vierekkäin! Taivas! En kyl kerinny muutaku UO:hon ja Vanssiin ku piti lähteä jo kiireisesti bussille.
Ihana Kalifornia. Mentiin siis yöksi johonki ihan randomiin kaupunkiin, että päästäisiin lähemmäksi seuraavan päivän määränpäätä. Se oli joku ihan pieni paikka, ja oltiin vasta pimeellä siellä ja lähdettiin aikasessa että ei mitään muistikuvaa koko paikasta, haha. 

2 kommenttia: