lauantai 10. lokakuuta 2009

Next time you poin the finger, I might have to bend it back.

Heipppa!

Tästä tää mun blogi sitte lähtee joo:) Varoitan vain että elämäni on todellakin sieltä tylsimmästä päästä yleisimmin, ja yritän parhaani mukaan kirjoitella tänne ku ehdin/muistan/jaksan.

Eli joo, nimi on Henna ja 14 vuotias vielä olen. 4.11 vitun 15, oon kovis sittte.
Asun täällä läntisessä Suomessa, Kauhajoki on kaupunki ja se on Seinäjoelta ehkä jotai 60 kilsaa lounaaseen vai mikä siellä nyt onkaan. Siis ilmansuunta.
Tänne varmaan kirjoitan pääasiassa siis tylsästä elämästäni, hengailuista, musiikista, vaatteista ja tälläsistääää. Ehkä nyt voisin lopettaa tän esittelyn ja get down to business.

Eli oon aika superhyperi nyt ku meiän syysloma alko! KOKONAINEN viikko ilman koulua<3Ihanaa ku saa vaan olla kotona ja nukkua pitkään ja tepastella neljään yövaatteilla. Keskiviikkona mennää Keskiselle ja toivon että löydän sieltä nahkapaikasta jotai kivaa! Haluun uuden Conversen laukun, koska vanha meni rikki. (voi toki johtua siitä että käytin sitä koulussa, joka ei ole ehkä parhain mahdollinen ympäristö sille....)





tämä olisi täydellinen yksilö! + sitten haluaisin UGGit mutta ostan kyllä ehkä feikit koska varaa ei aitoihin ole, anteeksi.



Tänään oli harvinaisen kehittävä päivä<: Olin ihan sairaan onnellinen kun nousin sängystä ja huomasin että pystyn käveleen ilman keppejä! Niistä tuli sellanen riesa sitten loppuja kohti. Oikeesti aina aattelin että vähä on varmaa kiva kävellä keppejän kanssa mutta oikeesti: se ei todellakaan ollut. Oli niin ihana laittaa farkut jalkaan! (joo, en oo käyttäny koko viikkoon muutaku kollareita koska mun pohje oli nii paisunut ettei mulle menny jalkaan...)



Mutta tänään pukeuduin:









Siis joo:


Housut: H&M


Paita: H&M


Villatakki: Only


Ja en tosiaankaan muista mikä makso kuinka paljon...


Ja tosiaan tänään olin ahkerana, pesin äitini kanssa pihalla ikkunoita! Mun kädet vaan oikeeesti oli ihan kohmeessa koska ne oli märät ja tuol tuuli ihan sairaasti.


Ah mutta on se niin ihana ku sain kävellä, tuli puhtia koko iltaan. Mua huvittais hirveesti nyt käydä vuokraas joku leffa! Kaikki muut menee tänään kattoo Kasinolle Anna Puuta ja mä joudun vielä homehtuun kotona koska äiti sano että mun jalka ei vielä kestä mitään sellasta. Hö:

Tai todennäköisesti katon The Final Riotin... Mut mua huvittais käydä Makuunis (JOO tänne o avattu se, oon taivaas) KOSKA sieltä saa Ben&Jerry'siä ja mun tekee juuri nyt ihan hirveesti mieli Bohemian Rasberryä:(


Aah.

Voisin samalla vuokrata sen leffan... En kuitenkaan jaksa tästä enää lähtee sinne (sairaan pitkä matka=600 metriä) nii no katon ton Final Riotin tai sitten voisin syventyä Greyn Anatomian 3. tuottikseen taas kerran! Vai oiskohan se Gossip Girl 1. tällä kertaa:)


xoxo Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti